Social

#record de infectari # coronavirus romania #coronavirus

Record de infectari in Romania! Localitatea care a atins o rata de 15 la mia de locuitori

Record de infectari intr-o localitate din Romania, unde coronavirusul pare sa se raspandeasca cu viteza luminii. Rata de infectare a ajuns la aproape 15 la mia de locuitori.

 

Este vorba despre localitatea Diosti, din judetul Dolj, unde, potrivit autoritatilor, rata de infectare creste alarmant, ajungand in prezent la 14,95 la mia de locuitori. Pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, autoritatile au fost nevoite sa ia numeroase restrictii. 

Incepand de la miezul noptii, toate restaurantele, barurile, cluburile, salile de jocuri de noroc au fost inchise pentru o perioada de 14 zile. De asemenea, au fost interzise spectacolele si evenimentele culturale.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Dolj a mai decis sa introduca o serie de restrictii in localitatile Castranova, Daneti, Marsani, Salcuta, Sopot si Talpas unde rata de infectare este cuprinsa intre 1,5 si 3 persoane la o mie de locuitori. Acolo sunt permise activitatile in interiorul cladirilor cu participarea unui numar de 30% din capacitatea salii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea