Social

#unghii #unghii false cu gel #manichiura #unghii false #reconstructia unghiilor #gel UV

Reconstructia unghiilor-garantia unei manichiuri impecabile

Prima impresie conteaza intotdeauna. Sociologii britanici au constatat, in urma unui studiu efectuat pe 800 de femei si barbati, ca primele lucruri pe care le analizeaza 70% dintre subiecti la o persoana sunt unghiile. Specialistii au profitat de acest lucru si au ajuns sa utilizeze  cristale swarovski in manichiura, ce va transforma unghiile in mici opere de arta . Unghiile false necesita 3-4 ore ca sa fie aplicate la salon si apoi intretinere la aproximativ trei saptamani. Preturile variaza, in functie de materialele folosite intre 130 si 140 lei, iar intretinerea aproximativ 50 lei.

Reconstructia unghiilor cu gel UV este o tehnica folosita in Romania de cativa ani buni, iar femeile care vor sa arate impecabil recurg adesea la aceasta metoda de infrumusetare.

Reconstructia unghiilor cu gel UV transforma unghiile moi, casante, exfoliante, in unghii cu o forma perfecta si foarte rezistente. Unghiile cu gel UV nu se rup si rezista perfect timp de maxim 3 saptamani, dupa care este necesara vizita la salon pentru intretinere.

Reconstructia unghiilor cu gel UV nu transforma doar unghiile, ci aspectul intregii maini. Vei avea un aspect mult mai feminin, mai delicat si mai gratios.

Este adevarat ca procesul de reconstructie a unghiilor cu gel UV dureaza intre 3 si 4 ore, insa rezultatele sunt cu adevarat remarcabile.

In principiu, majoritatea saloanelor de infrumusetare ofera acum serviciul de reconstructie a unghiilor cu gel UV, la preturi care variaza intre 100 si 150 de ron. O data la 3 saptamani vei plati apoi intre 50 si 80 de ron pentru intretinerea acestora.

Intretinerea unghiilor cu gel UV inseamna pilirea acestora si umplerea cu gel a spatiului dintre unghia crescuta si cuticula.

Daca optezi pentru intretinerea unghiilor la fiecare 3 saptamani, ai sanse foarte mari ca unghiile cu gel sa tina pana la 3 - 4 luni.

Desigur, daca te plictisesti de ele, ii poti cere manichiuristei sa le dea jos si sa revii la unghiile tale naturale. Daca te indragostesti de unghiile cu gel UV, le poti purta pe o perioada nedeterminata, cu conditia ca o data la cateva luni sa lasi unghiei naturale o pauza de cel putin o saptamana, pentru a "respira".

Procedura de indepartare a unghiilor cu gel UV este destul de simpla. Acest lucru se face prin pilire (cu pila clasica sau freza speciala). O alta varianta este sa iti inmoi unghiile in lichid special pentru indepartarea unghiilor cu gel UV sau in acetona. Dupa aproximativ 10 - 15 minute, nu trebuie decat sa dezlipesti usor gelul de pe unghii.

In aceasta perioada poti aplica creme speciale si tratamente de intarire si hidratare pentru unghii naturale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea