Social

#parchetul militar #Constantin Palestrica #salvamontista #recidivist #arestare preventiva #jandarm #tribunal

Recidivistul care a agresat o salvamontista, la tribunal. Jandarmul, cercetat de Parchetul Militar

Constantin Palestrica, barbatul care a agresat o salvamontista in Hunedoara va fi dus astazi la tribunal, cu propunerea de arestare preventiva. In acelasi timp, jandarmul care a asistat la incident va fi cercetat de Parchetul Militar Timiosoara.

Recidivistul Constantin Palestrica, a fost retinut de politie, pentru cercetari, timp de 24 de ore. Se pare ca recidivistul nu se afla la prima abatere. Acesta a mai fost condamnat in 2007 pentru tentativa de omor, alaturi de alte persoane. A fost insa eliberat conditionat in 2013.

In privinta jandarmului montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara "a desemnat o comisie care a desfasurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a intamplat. La finalul verificarilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara sa sesizeze Parchetul Militar Timisoara, avand in vedere ca exista posibilitatea unor fapte de natura penala. Jandarmul va desfasura activitati in alta structura pana la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetari sa se desfasoare corect", a declarat, maiorul Nicolae Raducu, pentru mediafax.ro.

La sfarsitul saptamanii trecute, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost batuta de recidivistul Constantin Palestrica intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea