Social

#bucuresti #caini #recensamant #primaria capitalei #caini comunitari

Recensamantul cainilor

Un consilier PDL din primaria capitalei a propus organizarea, in Bucuresti, a unui recensamant care sa stabileasca exact numarul cainilor.

Daca propunerea va fi votata in Consiliul General al Municipiului Bucuresti stapanii cainilor vor fi obligati sa le monteze patrupedelor microcipuri, iar, daca nu respecta legea, ar putea fi amendati cu sume cuprinse intre 500 si 1.000 lei.

Totodata, daca Directia pentru protectia animalelor din cadrul Primariei Capitalei nu va strange maidanezii si nu le va pune cipuri, reprezentantii directiei vor fi amendati.

In ultimii 10 ani, legislatia in privinta cainilor vagabonzi a fost schimbata de nenumarate ori, uneori la presiunea autoritatilor, iar alteori la presiunea ONG-urilor declarate iubitoare de animale.

Numai anul trecut, in Bucuresti, 10.000 de oameni au fost muscati de caini comunitari, potrivit datelor oferite de organizatiile neguvernamentale.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea