Social

Real s-a "scos" cu Dinamo Kiev

Bogdan Lobont si Nicolae Mitea au fost titulari pentru Ajax, care a castigat prima sa partida in faza grupelor Ligii Campionilor din acest an, 3-0 pe "ArenA" cu Maccabi Tel Aviv. Mitea a contribuit la primele doua reusite ale "lancierilor", care si-au permis in final sa rateze si un penalty, prin internationalul Sneijder. Lobont, care a jucat toate minutele, a fost deranjat doar o sigura data de atacantii israelieni, rezolvand cu un reflex spectaculos contraatacul lui Maccabi. Mitea a fost inlocuit in minutul 60 cu Boukhari. In celalalt meci al grupei, Nedved a facut diferenta in derby-ul Juventus - Bayern, partida la care au asistat doar 18.089 spectatori * Dinamo Kiev a pierdut la limita partida sustinuta pe terenul lui Real Madrid. Cu Ghioane titular, ucrainenii au lasat o buna impresie pe "Bernabeu", doar indecizia in fata portii lui Casillas privandu-i de un punct. Ghioane s-a descurcat onorabil in postura de fundas dreapta, avand si un aport ofensiv destul de consistent, si a fost schimbat in minutul 87 cu Peev. Florin Cernat a intrat si el pentru Dinamo, in minutul 64, in locul lui Gusev, fara sa reuseasca sa schimbe ceva in atacul ucrainean. In celalat meci al grupei, AS Roma, fara Cristian Chivu, a pierdut la Leverkusen si se poate considera eliminata din competitie. Italienii au inceput bine, deschizand scorul la o lovitura libera a lui Totti deviata de Berbatov , dar cele doua eliminari de dupa pauza, Panucci (67) si De Rossi (87), ambele pentru intrari violente, au inclinat balanta in favoarea germanilor. (B.G.)


Rezultate si marcatori
Grupa A: AS Monaco - Olympiakos Pireu 2-1 (Saviola 2, Chevanton 10 / Okkas 60), FC Liverpool - Deportivo La Coruna 0-0. Clasament: 1. Monaco 6p, 2. Olympiakos 4p, 3. Deportivo 4p, 4. Liverpool 2p.

Grupa B: Real Madrid - Dinamo Kiev 1-0 (Owen 35), Bayer Leverkusen - AS Roma 3-1 (Roque Junior 48, Krzynowek 59, Franca 90+4 / Berbatov 26a). Clasament: 1. Bayer 6p, 2. Dinamo 6p, 3. Real 6p, 4. Roma 0p.

Grupa C: Juventus - Bayern Munchen 1-0 (Nedved 76), Ajax Amsterdam - Maccabi Tel Aviv 3-0 (Sonck 4, de Jong 21, van der Vaart 33). Clasament: 1. Juventus 9p, 2. Bayern 6p, 3. Ajax 3p, 4. Maccabi 0p.

Grupa D: Sparta Praga - Manchester United 0-0, Fenerbahce - Olympique Lyon 1-3 (Nobre 68 / Pernambucano 55, Cris 66, Frau 87). Clasament: 1. Lyon 7p, 2. Manchester 5p, Fenerbahce 3, 4. Sparta 1p.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea