Social

#razvan lucescu #echipa nationala #fotbal

Razvan Lucescu: "Jucatorii sa traga tare"

Noul selectioner al echipei nationale de fotbal, Razvan Lucescu , va debuta sambata cu meciul impotriva Lituaniei, din Grupa 7 din preliminariile Cupei Mondiale.

Lucescu a pregatit in detaliu primul sau meci, in care tricolorii vor infrunta echipa care i-a umilit toamna trecuta, la Cluj.

"Doua dintre cele mai importante ingrediente ale fotbalului modern sunt intensitatea si presingul. Daca faci aceste doua lucruri, ai numai de de castigat. Daca lasi spatii largi, atunci esti mort", a explicat Razvan Lucescu pentru Evenimentul Zilei.

Jucatorii au exersat, sub supravegherea atenta a selectionerul, loviturile de la 11 metri. Nationala ar putea evolua in formatia: Coman - Sapunaru , M. Radoi, Chivu, Rat - Mara, Ghioane, I. Apostol, Tanase - Danciulescu , Bucur, dar Lucescu insista asupra nesigurantei si nelinistii jucatorilor, care le imbunatastesc performanta.

Selectionerul se asteapta de la jucatori "sa traga tare, pentru ca nu stii cum reactionezi cand joci in strainatate". El a recunoscut ca a insistat asupra conditiei fizice a jucatorilor, pentru ca meciul este important si pentru nationala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea