Social

#cristian banu #demitere #victor babes #ion bazac

Razboi total intre ministrul Sanatatii si fostul manager de la "Victor Babes"

Managerul spitalului " Victor Babes " din Capitala, Cristian Banu , va fi demis imediat ce se va intoarce din concediu medical , ministrul Sanatatii declarand ca spera ca fostul manager sa dea dovada de responsabilitate si sa nu isi prelungeasca nejustificat absenta.

"Sper ca nu este vorba despre un concediu de maternitate care sa dureze doi ani. Ma astept ca domnul Cristian Banu sa dea dovada de responsabilitate si sa nu recurga la prelungirea nejustificata a concediului medical, punand astfel in dificultate buna desfasurare a activitatii spitalului", a declarat ministrul Sanatatii, Ion Bazac, citat intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, Ministerului Sanatatii.

In acest timp, Bazac a cerut reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa verifice corectitudinea modului in care i-a fost acordat domnului Cristian Banu acest concediu medical, "avand in vedere ca acesta a participat la mai multe emisiuni de televiziune, a organizat declaratii de presa, cand ar fi trebuit, potrivit actului medical, sa se preocupe de starea sa de sanatate".

"E o chestiune de muschi!" Contactat de Antena 3, Cristian Banu a refuzat sa precizeze care este diagnosticul care a stat la baza eliberarii certificatului medical, explicand doar ca acesta este inscris codificat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea