Social

#bugetari #rate #rca

Rate mai mici pentru bugetari

Angajatii la stat beneficiaza de oferte speciale din partea bancilor, care sunt dispuse sa primeasta rate mai mici si sa ofere perioade de gratie.

Mai multe banci le ofera bugetarilor posibilitatea de a obtine rate mai mici la credite cu pana la 50% si perioade de gratie intre sase si 12 luni

"In contextul masurilor de austeritate, le-am trimis clientilor din sistemul public scrisori in care am reiterat posibilitatile pe care acestia le au pentru a reduce efortul de plata", au declarat reprezentantii unicredit tiriac Bank, citati de Gandul.

In cazul in care clientii angajati la stat cer restructurarea imprumutului, banca ofera solutii standard, dar pot oferi si conditii diferite de plata de la caz la caz.

UniCredit Tiriac Bank ofera o perioada de gratie de un an, in care rata lunara poate fi cu pana la 30% mai mica, cu conditia ca, dupa revenirea la formula anterioara, sa nu se depaseasca 115% din rata curenta.

O alta banca dispusa sa ofere tratament preferential bugetarilor este GE Garanti Bank, care ofera angajatilor din sectorul public o facilitate de reducere a ratei lunare de plata cu pana la 50% pentru orice credit.

BCR a lansat in aceasta vara un serviciu destinat tuturor clientilor care ofera posibilitatea de a reduce la jumatate ratele lunare, pe o perioada de sase luni.

In Romania, unul din cinci credite pentru populatie a fost acordat unui bugetar. Valoarea totala a imprumuturilor luate de angajatii la stat depaseste 4,8 miliarde euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea