Social

#retragere #linii preorasenesti #ratb

RATB se retrage definitiv din zona preoraseneasca

Regia Autonoma de Transport Bucuresti nu va mai asigura transportul public in judetul Ilfov , incepand de marti, 15 iunie 2010, decizia fiind luata din cauza neintelegerilor financiare pe care regia le are cu autoritatile din zona.

Astfel, consiliul judetean Ilfov nu si-ar fi indeplinit obligatiile de plata pe care si le asumase fata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti prin Protocolul privind transportul public de calatori, semnat pe 26 noiembrie 2008 si aprobat prin Hotararea de consiliu general nr. 346/2008, scrie Apropo.ro.

Municipalitatea Bucuresti spune ca ar fi notificat Consiliul Judetean Ilfov in doua randuri, insa nu ar fi obtinut niciun rezultat, si ca nu poate suporta legal cheltuielile aferente transportului public in judetul Ilfov.

Aceasta nu este singura data cand RATB se retrage din Ilfov. In 2005, cele 68 de linii preorasenesti ale RATB au fost desfiintate, transportul fiind asigurat de firme particulare, dar s-a revenit asupra deciziei, dupa mai multe solicitari ale ilfovenilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea