Social

#ratb #sms #calatorii ratb #sms ratb

RATB introduce plata calatoriilor cu ajutorul SMS-urilor

Cei care folosesc transportul in comun au incepand de joi, 26 aprilie 2012, o noua modalitate de plata a calatoriilor: prin SMS.

Acest serviciu poate fi folosit numai pentru abonamentul de o zi.

"Printr-un singur SMS la numarul 7456, disponibil in retelele de telefonie mobila Orange si Vodafone, calatorii vor putea achita contravaloarea unui abonament de o zi, valabil pe toate liniile de transport urban. Plata poate fi efectuata de pe orice tip de telefon mobil. Pretul este acelasi cu cel platit la punctele de vanzare RATB, respectiv 9,6 lei (TVA inclus), fara alte costuri suplimentare", potrivit unui comunicat postat pe site-ul RATB.

"Inainte de momentul urcarii in vehiculele RATB, calatorii vor trimite un SMS, cu textul A, la numarul 7456. In cateva secunde, vor primi un mesaj, care va contine un cod ce va confirma efectuarea tranzactiei. Obligatia calatorilor este de a pastra SMS-ul pe toata durata zilei, pana la expirarea valabilitatii abonamentului", se mai arata in comunicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea