Social

#ratb #orar ratb #program ratb #ratb 1 mai

RATB are program special pe 30 aprilie si 1 mai

Mijloacele de transport in comun din Bucuresti vor circula, pe 30 aprilie si 1 mai, dupa un program special, corespunzator celui de weekend, potrivit unui comunicat de presa emis de catre reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Chiar daca Guvernul a aprobat zilele trecute hotararea conform careia angajatii din sectorul public sa aiba si ziua de 30 aprilie libera, pentru a prelungi astfel vacanta de 1 mai, exista categorii de salariati care fac exceptie.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca parcul de vehicule si orarul centrelor de emitere si reincarcare carduri de transport vor functiona in cele doua zile mentionate dupa programul de weekend.

Orarul RATB al zilei de 30 aprilie va fi adaptat unei zile de sambata, iar cel de 1 mai va fi corespunzator unei zile obisnuite de duminica, ceea ce inseamna ca mijloacele de transport vor veni la intervale ceva mai lungi de timp.

Foto: Ratb.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea