Social

# incidenta bucuresti # incidenta cazuri coronavirus #incidenta coronavirus # incidenta cazuri covid #incidenta cazuri

RATA INFECTARILOR! Bucuresti si Ilfov, sscad sub incidenta de 5 cazuri la mia de locuitori! Ce se intampla in restul tarii

Noi cifre au fost anuntate astazi, 20 aprilie, de autoritati, privind incidenta cazurilor de coronavirus. Potrivit cifrelor, Capitala si Judetul Ilfov scad sub 5 cazuri la mia de locuitori. O tendinta descendenta se poate observa si in restul judetelor aflate in scenariul rosu.   

 

La nivel national, incidenta cazurilor de Covid a scazut la 2,83 de cazuri la mia de locuitori, fata de 2,96 de cazuri, cat inregistra ieri.

Sunt vesti bune pentru judetul Iilfov si pentru Capitala, unde incidenta cazurilor a scazut sub 5 cazuri la mia de locuitori. Potrivit datelor transmise de autoritati in judetul Ilfov incidenta cazurilor a ajuns la 4,96 de cazuri la mia de locuitori, fata de 5,30, cat inregistra ieri. In acelasi timp, in Bucuresti incidenta este astazi de 4,71 de cazuri la mia de locuitori, fata de 5,01 de cazuri cat inregistra ieri. In ultimele 24 de ore, in Capitala, au fost depistate pozitiv 500 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Bucurestiul si 7 judete, in scenariul rosu! Incidenta cazurilor la mia de locuitori

  • Bucuresti – 4,71 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Alba – 3,02 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Arad – 3,03 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Brasov – 3,19 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Cluj – 4,61 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Hunedoara – 3,16 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Ilfov – 4,96 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Timis – 3,10 cazuri la mia de locuitori

La polul opus, in senariul verde, cu numarul cel mai mic de infectari, se afla judetele Botosani (1,37), Gorj (0,75), Harghita (1,35), Maramures (0,73), Mehedinti (1,45), Satu Mare (1,37), Suceava (0,71), Vaslui (1,15) si Vrancea (1,38).

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de catre Directiile de Sanatate Publica, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetelor. Mai jos aveti graficul realizat in baza raportarilor primite de Centrul national de Conducere si Coordonare a Interventiei (CNCCI) de la Directiile de Sanatate Publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea