Social

# incidenta bucuresti # incidenta cazuri coronavirus #incidenta coronavirus # incidenta cazuri covid #incidenta cazuri

RATA INFECTARILOR! 3 judete ies din scenariul rosu! Care este situatia in tara si in Capitala

Cifre imbucuratoare au fost anuntate astazi de autoritati, in ceea ce priveste incidenta cazurilor de coronavirus. Trei judete au iesit din scenariul rosu in acest weekend, dupa ce incidenta a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori. Scade in continuare incidenta pe tara, dar si in restul judetelor din scenariul rosu!

Incidenta cazurilor de coronavirus scade la nivel national, ajungand astazi la 2,96 de cazuri la mia de locuitori, fata de 3,32 de cazuri, cat inregistra vineri. Si in Ilfov cifrele arata din ce in ce mai bine. Aici incidenta cazurilor a ajuns la 5,30 de cazuri la mia de locuitori, fata de 6,33, cat inregistra vineri.

In Bucuresti incidenta este astazi de 5,01 de cazuri la mia de locuitori, fata de 5,47 de cazuri cat inregistra vineri. In ultimele 24 de ore, in Capitala, au fost depistate pozitiv 582 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Bucurestiul si 7 judete, in scenariul rosu! Incidenta cazurilor la mia de locuitori

Judetele Bihor, Constanta si Sibiu au iesit in acest weekend din scenariul rosu, dupa ce incidenta cazurilor a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori. Iata care este situatia in restul judetelor.

  • Bucuresti – 5,01 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Alba – 3,15 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Arad – 3,15 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Brasov – 3,39 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Cluj – 4,93 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Hunedoara – 3,27 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Ilfov – 5,30 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Timis – 3,22 cazuri la mia de locuitori

La polul opus, in senariul verde, cu numarul cel mai mic de infectari, se afla judetele Botosani (1,45), Gorj (0,84), Harghita (1,30), Maramures (0,80), Satu Mare (1,41), Suceava (0,74), Vaslui (1,16) si Vrancea (1,43).

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de catre Directiile de Sanatate Publica, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetelor. Mai jos aveti graficul realizat in baza raportarilor primite de Centrul national de Conducere si Coordonare a Interventiei (CNCCI) de la Directiile de Sanatate Publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea