Social

#clementa pentru agresor #vio VAslui # fata violata de 7 barbati

Rasturnare de situatie in dosarul fetei violate de 7 barbati!

Tanara abuzata pana la lesin din Vaslui cere clementa pentru unul dintre agresori! Fata vrea ca judecatorii sa-i dea o pedeapsa mai blanda acestuia, pentru ca in timpul ororilor i-a fost mila de ea si ce le-a cerut celorlati sase sa o lase in pace si sa o duca acasa.

 

Potrivit Romania TV, ea a declarat ca acestuia i-a fost mila de ea si le-a cerut celorlalti sa fie lasata sa se duca acasa.

Cu toate acestea, baiatul pentru care fata cere acum clementa a fost ultimul venit si a violat-o si el. Fata sustine ca baiatul a facut doar sex normal cu ea si doreste ca acesta sa beneficieze de o pedeapsa mai mica decat restul agresorilor. Mai mult, familia lui Surleac a mers si si-a cerut iertare de la familia fetei.

In acelasi timp, trei dintre cei sapte violatori, Silviu Ovidiu Burada, Silviu Avadani si Petrica Ionut Bolboceanu, cer stramutarea procesului la lasi, acuzand presiunea mediatica asupra magistratilor si procurorilor din Vaslui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea