Social

#sotie Ioan Gyuri Pascu #deces Ioan Gyuri Pascu #ioan gyuri pascu

Rasturnare de situatie in cazul lui Ioan Gyuri Pascu: “Cand a venit doctorita de pe prima salvare, Gyuri isi revenise complet”

Daniela Marin, fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, a dat detalii pe blogul sau despre noaptea in care artistul a murit si a scris ca atunci cand a venit prima ambulanta, acesta isi revenise complet, precizand ca “nici macar ceea ce denumea atac de panica nu a avut loc in prezenta doamnei doctor”.

“Desigur, daca profesional vorbind a omis sa mai faca ceva doctorita care a venit cu prima salvare, sa se actioneze in consecinta… nu e treaba mea. Asta nu-l ajuta pe Gyuri si din pacate, parerea mea e ca nu va ajuta pe nimeni altcineva decat pe doamna in cauza. Dar, cand a venit dumneaei, Gyuri isi revenise complet. Chiar am si zis ca e ca in sala de asteptare la stomatologie cand, de frica, nu te mai doare nimic. Nici macar ceea ce denumea atac de panica nu a avut loc in prezenta doamnei doctor. I-a explicat ce simtea, i-a raspuns la intrebari… Chiar ma uitam cu speranta ca atunci parca uitase de panica complet. si dupa ce am condus-o la poarta si-apoi m-am intors, Gyuri era bine. Am mai stat putin si-apoi l-am intrebat daca nu vrea sa mearga sa se intinda in pat. A zis ca da, si spre uimirea mea s-a ridicat cu usurinta in picioare, ba mai mult, a spus ca nu vrea sa mearga cu carjele. Asta nu se mai intamplase de mult prea multe zile”, a scris Daniela Marin pe blogul sau.

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu a mai transmis ca, inca din 13 septembrie, artistul avea probleme la un picior.

“Nu stiu daca s-ar fi putut salva, nu stiu daca isi dorea sa fie salvat, chiar daca, cu mare speranta si incredere astepta sa treaca noaptea ca sa mergem a doua zi la Targoviste, la acupunctura. Marea lui incredere era in acel tratament, si singura problema recunoscuta, in afara de diabet si de reducerea considerabila a vederii era aceea cu piciorul. Cu toate ca de la bun inceput l-am rugat sa inteleaga ca trebuie sa mearga si la neurologie si cardiologie, macar pentru un control, chiar daca urma sa faca in continuare tratamentul de acupunctura, nu a vrut”, a scris Daniela Marin.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea