Social

#nicolae ceausescu #elena ceausescu #exhumare

Raportul IML arata ca sotii Ceausescu chiar au fost ingropati la Ghencea

Raportul medico-legal efectuat la cererea lui valentin ceausescu arata ca Nicolae si Elena Ceausescu sunt ingropati cu adevarat in mormintele din cimitirul Ghencea Civil.

Institutul de Medicina Legala a confirmat ca locul de inhumare al sotilor Ceausescu este real, dupa o analiza a probelor ADN.

Nicolae si Elena Ceausescu au fost dezhumati pe 21 iulie 2010, la cererea lui Mircea Oprean, sotul Zoei Ceausescu, si a lui Valentin Ceausescu. Cei doi au cerut prelevarea de probe biologice pentru a afla daca trupurile ingropate in cimitirul Ghencea chiar apartin sotilor Ceausescu.

"Daca nu sunt ei vom da statul roman in judecata, pentru ca el trebuie sa stie unde sunt ramasitele", a spus Mircea Oprean inainte de exhumare , citat de Gandul.

Valentin Ceausescu si Mircea Oprean au demarat procedurile pentru identificarea cadavrelor, dupa ce au devenit mostenitori ai locurilor de veci din cimitirul Ghencea Civil, dupa o serie de procese care a durat mai multi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea