Social

Rapidul nu va ajuta Steaua in campionat

Finantatorul Stelei, Gigi Becali este convins ca Steaua nu va fi ajutata de echipele mari in lupta pentru titlu si ca echipele mici care vor infrunta CFR Cluj ar putea sa incurce liderul Ligii I.

Becali a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca nici Rapidul si nici Unirea Urziceni nu vor ajuta Steaua sa obtina titlul de campioana. Astfel, liderul din Ghencea crede ca clujenii nu se vor avea probleme sa invinga pe Rapid si Unirea Urziceni in etapele ce vor urma.

"N-am nici o speranta la meciul CFR - Rapid. Vor face exact ce a facut si Dinamo. Vor sa se razbune pe Steaua, mai ales cei de la Rapid, care au patit ce au patit cu noi. Degeaba le va spune Taher sa joace, daca fotbalistii se vor intelege intre ei sa nu puna probleme CFR-ului. Si de la Urziceni ma astept la fel, mai ales ca nu prea mai au cum sa piarda locul de Cupa UEFA", a subliniat Becali.

Patronul Stelei a refuzat sa dea declaratii presei in ceea ce priveste rezultatul meciului Dinamo-CFR Cluj (1-2) din etapa trecuta. El considera ca daca ar fi comentat, i-ar fi suparat pe cei de la Dinamo.

Alianta impotriva Stelei?

Totodata, Gigi Becali se teme ca ar putea sa existe o alianta intre CFR si restul echipelor ca Steaua sa piarda campionatul.

"Este posibil sa fie o alianta impotriva Stelei, dar n-am nici o dovada ca s-ar putea intampla asa ceva", a explicat Becali.

Echipele mici vor face probleme CFR-ului

In schimb, finantatorul Stelei spera ca echipele din ultima parte a clasamentului precum Pandurii Targu Jiu si Dacia Mioveni ii vor impiedica pe clujeni si astfel Steaua ar putea sa termine pe primul loc.

Cu cine va juca CFR

Etapa 27 – Pandurii (Acasa)
Etapa 28 – Urziceni (Deplasare)
Etapa 29 – Rapid (A)
Etapa 30 – UTA Arad (D)
Etapa 31 – FC Vaslui (A)
Etapa 32 – Dacia Mioveni (D)
Etapa 33 – Gloria Bistrita ( A)
Etapa 34 – Universitatea Cluj ( D)

Cu cine va juca Steaua

Etapa 27 – Dacia Mioveni ( A )
Etapa 28 – Gloria Bistrita ( D )
Etapa 29 – Universitatea Cluj ( A )
Etapa 30 – Otelul Galati ( D)
Etapa 31 – Poli Timisoara ( A )
Etapa 32 – Universitatea Craiova ( D )
Etapa 33 – Dinamo ( A )
Etapa 34 – Gloria Buzau ( D )

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea