Social

#rapid #sponsor #retur #rada #fotbal

Rapidul nu are sponsor in retur

Rapid, singura echipa din acest retur de campionat fara un oficial, titreaza Realitatea TV. Daca alte echipe vehiculeaza sume de ordinul milioanelor de euro, echipa din Giulesti a debutat in retur cu un echipament visiniu fara nici un insemn al vreunui sponsor . In schimb, in legatura cu prima partida a rapidistilor din acest retur s-a vehiculat zvonul ca ar fi fost un blat, antrenorul visiniilor negand vehement acest zvon.

Dupa primul meci din returul campionatului se contureaza un nou aspect in legatura cu echipele romanesti din prima divizie : cel al sponsorilor. Daca despre Dinamo se poate spune ca este lider in ambele clasamente (cel fotbalistic dar si cel al sponsorizarilor, despre care Realitatea TV noteaza ca ar fi in valoare de 3 milioane de euro), la polul opus se afla echipa din Giulesti, care nu are nici un sponsor in aceasta parte a campionatului.

Aceasta observatie a venit in urma meciului de la Bistrita, acolo unde Rapidul a evoluat cu echipamentul "imaculat", fara nici o sigla de sponsor imprimata. Giulestenii au castigat partida, insa asupra jocului au planat banuieli de incorectitudine. Motiv pentru care antrenorul Rapidului, Marian Rada s-a aratat deranjat de faptul ca unii carcotasi pun la indoiala munca jucatorilor sai, care joaca desi la club nu exista bani pentru plata salariilor .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea