Social

#rapid #campionat #titlu

Rapid: Pitbull spune ca a venit in Giulesti pentru ca i-a placut proiectul expus de conducere

Atacantul portughez Claudio Mejolaro " Pitbull " a declarat, miercuri, la sosirea in Romania, ca a acceptat oferta Rapidului datorita proiectului pe care oficialii giulesteni i l-au prezentat, dar si pentru ca antrenorul Jose Peseiro a demonstrat ca este unul valoros.

 "Am venit aici pentru ca este un proiect mare, un antrenor mare si o galerie frumoasa. Peseiro a facut treaba buna in Portugalia si de aceea il consider un mare antrenor. Am venit la un club mare si consider ca nu e un pas inapoi", a spus "Pitbull", care a fost asteptat la aeroport de directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu .

Claudio Mejolaro "Pitbull" (26 de ani) a fost imprumutat in aceasta vara de FC Porto la Rapid alaturi de fundasul Joao Andrare, ambii intrand in contul transferului lui Sapunaru. Acesta evolueaza pe postul de atacant si a mai jucat in cariera sa la cluburi precum Gremio, Juventude, Al Ittihad, Santos, Fluminense, Academica Coimbra, FC Victoria si FC Porto. A ajuns la campioana Portugaliei in sezonul 2004/2005, dar nu a bifat decat 5 partide in tricoul portughezilor.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea