Social

#rapid #campionat #titlu

Rapid: Cesinha vrea sa castige titlul de campion al Romaniei

Mijlocasul formatiei Rapid, Cesar dos Santos " Cesinha ", a declarat, miercuri, ca obiectivul sau pentru sezonul viitor este sa castige titlul de campion al Romaniei cu echipa din Grant.

"Cred ca suntem puternici si avem incredere in noi. In Elvetia a fost un cantonament solicitant, dar e normal sa fie asa pentru ca avem obiective indraznete. Eu imi propun sa fiu campion cu Rapid, asa cum am vrut si anul trecut, dar pentru asta trebuie sa castigam fiecare meci. Nu pot spune acum care sunt diferentele dintre echipa de acum si cea de anul trecut, pentru ca nu am disputat decat meciuri amicale ", a declarat Cesinha, care a adaugat ca noua achizitie a giulestenilor, Claudio Mejolaro " Pitbull ", este un jucator bun, pe care il cunoaste de pe vremea cand activa in Portugalia.

Rapid a disputat patru partide amicale in cantonamentul din Elvetia, incheiate cu doua victorii (2-0 cu Neuchatel Xamax si 1-0 cu Beitar Ierusalim) si doua egaluri (1-1 cu FC Sion si 1-1 cu Partizan Belgrad).

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea