Social

Ranieri in pericol!

Cotidianul spaniol Las Provincias scrie ca viitorul antrenorului italian Claudio Ranieri la conducerea tehnica a Valenciei, viitoarea adversara a Stelei din Cupa UEFA, este in pericol. "Viitorul lui Ranieri pe banca Valenciei este in pericol. Rezultatele slabe au atras criticile unor membri ai Consiliului de Conducere, care doresc ca din sezonul viitor Ranieri sa ocupe doar functia de manager general. sansele la titlu sunt tot mai slabe, iar acum obiectivele se axeaza pe ocuparea unui loc care sa-i permita participarea in Liga Campionilor si castigarea Cupei UEFA.

Desi nu s-a vorbit niciodata de demitere , totusi oficialii se gandesc sa-l mentina doar ca manager general si sa aduca un tehnician care sa se ocupe de echipa", noteaza Las Provincias. in ceea ce priveste Steaua, amicalul de lux pe care militarii il vor disputa maine, la Como, impotriva lui Internazionale Milano mai are un scop: ajutorarea copiilor abandonati din Romania! incasarile meciului Inter - Steaua vor fi donate Asociatiei "Copiii din Romania" condusa de Gino Rigoldi, a anuntat, ieri, site-ul oficial al gruparii italiene, un tichet de acces costand intre 5 si 10 euro.

Asociatia, care are doua sedii in Italia, unul la Milano si altul la Como, unul in Romania, la Ramnicu Valcea, se ocupa de 92 de minori si a inceput doua proiecte de prevenire a abandonurilor in care sunt implicate 350 de familii. in Romania au venit 700 de voluntari italieni care si-au dedicat o parte din vacanta misiunii de ajutorare a copiilor abandonati. Gino Rigoldi a creat servicii de intampinare si prevenire pentru tinerii care fug din Romania si ajung in Italia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea