Social

#camera deputatilor #raluca turcan # restructurare tvr

Raluca Turcan va initia o serie de audieri in Camera Deputatilor cu privire la restructurarea TVR

Deputatul PDL Raluca Turcan a anuntat ca va initia la inceputul acestei sesiuni parlamentare o serie de audieri in Comisia de cultura din Camera Deputatilor, pe marginea planului de restrucurare al Societatii Romane de Televiziune.

"Ma ingrijoreaza profund asa-zisele masuri de 'reorganizare' initiate de conducerea televiziunii publice, masuri care vizeaza incetarea emisiei TVR Info si a TVR Cultural precum si concedierea unui numar semnificativ de salariati. Aceste masuri nu survin ca rezultat al unor analize manageriale profesioniste, ci sunt doar o manifestare a amatorismului si lipsei de responsabilitate a Consiliului de Administratie al SRTV", a scris deputatul PDL pe blogul sau.

"Disponibilizarea unui numar de 500 de salariati, cu consecinte directe nu doar asupra angajatilor, ci si a familiilor acestora, nu poate fi pusa in aplicare decat in urma unui audit realizat de profesionisti, care sa identifice punctual acele masuri necesar a fi implementate pentru eficientizarea TVR", a mai spus Turcan.

In viziunea sa, modul prin care SRTV intelege restructuarea institutiei urmareste de fapt "subordonarea politica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea