Social

#raluca turcan #deputat pdl #tvr cultural

Raluca Turcan (PDL): Liberalii sunt groparii culturii

Deputatul PDL Raluca Turcan scrie pe blogul personal despre inchiderea postului TVR Cultural, precizand ca "groparii" acestuia sunt liberalii si liderul lor, Crin Antonescu.

"Sambata, la 23.59 s-a inchis TVR Cultural, dupa mai bine de 10 ani de emisie, printr-o dispozitie semnata Claudiu Elwis Saftoiu. E un moment trist si revoltator! De la un ICR politizat, pana la o televiziune publica asediata, tot ce contine cuvantul 'cultural' in Romania uselizata pare sa aiba aceeasi soarta", a scris Turcan pe blogul sau.

"Si, culmea, groparii sunt 'liberali'. Saftoiu, Marga, ministrul Culturii, care gireaza toata aceasta bataie de joc...in frunte cu el lidero minimo 'Chin Antenescu'. Revolutia bunului plac a invins!", a adaugat deputatul PDL.

Zeci de persoane au aprins lumani si au depus flori sambata seara, in apropierea sediului Societatii Romane de Televiziune (SRTv) din Bucuresti, la "priveghiul" cultural al postului TVR Cultural.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea