Social

#cezariana Raluca Arvat #nastere Raluca Arvat #vedete intern #raluca arvat #showbiz

Raluca Arvat, in spital. Prezentatoarei i s-a facut cezariana de urgenta

Mai avea doua saptamani pana sa nasca, insa baietelul ei s-a grabit sa vina pe lume. Raluca Arvat a ajuns de urgenta la spital, unde a nascut luni dimineata un baietel. Medicii au fost nevoiti sa ii faca cezariana din cauza operatiei de cataracta pe care prezentatoarea a suferit-o acum doi ani.

La 39 de ani, Raluca Arvat a adus pe lume primul sau copil. "Eu stiam ca urmeaza sa nasc undeva in jur de 2 aprilie, dar nu a mai avut rabdare. Chiar glumeam cu niste prieteni ca s-a suparat ca a pierdut Realul meciul cu Barca si a zis «Gata, eu ies!». Ce sa zic, toate lucrurile serioase incep lunea, asa s-a gandit sa faca si el", a spus Raluca pentru site-ul perfecte.ro.



Baietelul, care se va numi Tudor Alexandru, a primit nota 10.

"A fost cezariana din cauza operatiei de cataracta pe care am suferit-o acum 2 ani in urma careia mi s-a implantat un cristalin artificial. Tudor Alexandru - asa il cheama - a primit nota 10, are 3.100 kg si 49 cm", a mai adaugat Raluca.

CITESTE SI:
Mihaela Radulescu, desfiintata: "Menopauza ii da tarcoale"
Mihai Bendeac, distrus pe viata. Trebuie sa plateasca 1,3 milioane de euro!
Kate Middleton a nascut in secret?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea