Social

Raikkonen dicteaza iar

Campionul mondial a revenit in forta si a castigat clar Marele Premiu al Malaeziei, disputat ieri-dimineata la Sepang.

Dupa parcursul slab din Australia, finlandezul Kimi Raikkonen a demonstrat ca este cel mai bun pe circuitul de la Sepang.

„Iceman" a trecut primul linia de start, cu 19 secunde inaintea lui Robert Kubica (BMW Sauber) si cu 38 de secunde in fata celui de-al treilea ocupant al podiumului, Heikki Kovalainen (McLaren). Ferrari ar fi putut obtine o „dubla" in Malaezia , dar Felipe Massa a gresit nepermis si a iesit in decor cand mai erau 26 de tururi pana la final.

Liderul clasamentului general, britanicul Lewis Hammilton, a terminat cursa pe locul cinci. In urma succesului de la Sepang, Kimi Raikkonen a acumulat 11 puncte si imparte pozitia a doua a clasamentului cu Nick Heidfeld (BMW Sauber). Raikkonen a tinut sa-si felicite echipa de mecanici la finalul cursei.

"Masina a fost foarte com­petitiva tot weekendul, chiar daca atunci cand are pneuri noi nu pot obtine maximum de eficienta. Echipa a facut o treaba extraordinara in acest sfarsit de saptamana", a declarat pilotul finlandez.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea