Social

# colectare date personale # termoscanare #raed arafat #amenda #refuz #reguli

Raed Arafat: “Prin termoscanare nu se inregistreaza datele personale!”

Raed Arafat ii linisteste pe cetateni spunandu-le ca prin termoscanare li se ia doar temperatura. Nu li se recolteza datele personale. Este doar o masura de preventie, pentru a nu lasa persoanele bolnave in incinta spatiilor inchise, unde pot expune riscului alte zeci de persoane.

"Termoscanarea este o forma de pre-triaj, ca sa nu iti intre persoane posibil infectate in interior. Este un scanner portabil. Nu iti ia poza, nu iti ia datele, nu iti citeste CNP-ul pe frunt. Doar iti ia temperatura. Daca e peste 37,3 nu ti se permite sa intri in magazine si ti se recomanda sa mergi la medic si sa fii consultat", a declarat, astazi, Raed Arafat, pentru Realitatea PLUS.

Cat despre cei care refuza scanarea, Arafat a declarat ca exista doua posibilitati: "fie ca nu te intereseaza de ceilalti, fie ai febra si nu vrei sa fii depistat".

Mai mult decat atat, el a precizat ca "nu este nimic ofensiv" legat de aceasta masura. Cei care refuza fie nu vor fi lasati sa intre in incinta magazinelor/ cladirilor, fie vor suporta consecintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea