Social

#raed arafat #stare de urgenta #romania

Raed Arafat: “Nu pot sa zic daca vom ajunge din nou la starea de URGENTA”

Cresterea masiva a numarului de cazuri noi de coronavirus l-a facut pe Raed Arafat sa traga un semnal de alarma populatiei.

 

Acesta a sustinut ca este posibil sa fie necesar ca numarul locurilor de terapie intensiva sa fie suplimentat. Totodata, din mesajul transmis de acesta, reisese ca nu este exclusa o noua stare de urgenta pe teritoriul Romaniei.

“La un moment este posibil sa trebuiasca sa suplimentam locurile la terapie intensiva. Semnalele de alarma sunt. Insistam la oameni sa respecte regulile de protectie. Masca, dezinfectie, spalare pe maini. Vedem o crestere foarte serioasa si avem niste indicatori pe care ii analizam.

Durata de infectare a scazut. Cresterea cazurilor active incepe sa puna presiune pe sectiile de terapie intensiva. Avem si alte probleme. Nu putem sa detasam medicii asa de usor. Nu pot sa zic daca vom ajunge din nou la starea de urgenta. Incercam sa nu ajungem in situatia de a alege dintre doi pacienti pe cine sa punem la ventilator”, a declarat Raed Arafat la un post TV.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.