Social

# inconstienta oameni # masuri de relaxare #raed arafat

Raed Arafat: “Ne batem joc de ce s-a facut”

Seful DSU, Raed Arafat, critica dur atitudinea unor persoane care iau in batjocura situatia in care Romania, si intrega lume, se afla din cauza pandemiei de coronavirus.

 

"Deja am atins o mie o suta si ceva de decese. Haideti sa lasam prostiile care circula pe retelele de socializare, in unele dezbateri care au iesit din sfera dezbaterilor pragmatice si stiintifice si au devenit, unele dintre ele, dezbateri de batjocura. Daca aveam situatia pe care a avut-o Italia am fi indraznit o secunda sa spunem ca se exagereaza?

Daca in Romania totusi am evitat o situatie care este dramatica, acum am ajuns in momentul in care ne batem joc de ce s-a facut. Daca ar veni un val nou si sa inceapa sa creasca numarul cazurilor cred ca noua, ca autoritati, ne va fi mult mai greu sa gestionam situatia pentru ca s-a implantat in constientul unei parti a populatiei ca aici a fost o cacealma", a declarat Raed Arafat, la un post TV.

Acesta a mai povestit ca a fost sunat de oameni care i-au spus ca nu sunt de acord sa li se ia temperatura la intrarea in spatiile publice, inchise. "Nu este normal ca daca persoana are febra sa nu intre si sa mearga, mai bine, sa se consulte la un medic?", a mai declarat Raed Arafat, citat de realitatea.net.

Acesta a mai specificat ca persoanele care au febra nu sunt lasate sa intre in spatiile publice, insa datele acestora nu sunt colectate de nimeni. Arafat a mai precizat ca celor care au febra nu li se permite accesul in spatii inchise, insa datele acestora nu se colecteaza, iar autoritatile nici nu au "asemenea intentii".  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea