Social

#oprire circulatie #raed arafat #explicatii

Raed Arafat explica de ce este necesara oprirea circulatiei pe timp de noapte

Oprirea circulatiei pe timp de noapte a starnit multe controverse. Raed Arafat a explicat insa de ce a fost luata aceasta masura a interdictiei deplasarilor pe timp de noapte, intre orele 23:00 si 5:00.

 

"Logica ei este tintita catre un grup de persoane care hai sa zicem ca nu intotdeauna au respectat regulile, o parte, sa zicem, fara sa generalizam. Si acesta este grupul de tineri care in cursul noptii, mai ales in weekenduri au mers totusi la petreceri, chiar si in apartamente, in parcuri, pe strada, in grupuri mari, mai ales, cum am zis, in perioada weekendului. Sunt tari care au observat acest lucru si vedeti ca nu suntem singurii care am luat aceasta masura. Franta are aceasta masura, mult mai devreme, la ora 21.00 pana la ora 6.00. Pentru ca noaptea au loc aceste activitati, care de regula se fac fara masca. In Spania, chiar daca sunt inchise cluburile, acolo au observat acest fenomen ca tinerii iau berea si merg in vizita. Si nu doar intr-un apartament, ci de la unul la altul. Si atunci, una dintre masurile care consideram ca are un impact economic minor, dar in acelasi timp are un impact de prevenire mare, este aceasta", a spus Raed Arafat, duminica seara, la un post TV, potrivit realitatea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea