Social

#campanie de vacccinare #revenire la normal #raed arafat #arafat #vaccinare

Raed Arafat, despre revenirea la normal “cand vom avea modial 60% din populatie vaccinata

Raed Arafat a vorbit la un post tv despre momentul in care lumea va putea reveni la normalul de dinaintea pandemiei. Totodata acesta a mai declarat ca efectele campaniei de vaccinare, in Romania, vor putea fi observate in momentul in care vom avea 2-3 milioane de persoane vaccinate cu cea de-a doua doza.  

 

”Cand vom ajunge la 2-3 milioane de vaccinati cu a doua doza atunci vom vedea impactul campaniei de vaccinare”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat a precizat ca la nivel mondial ar mai putea dura si anul viitor pana se va reveni la o viata cat mai normala.

„La nivel mondial minim mai avem anul asta si poate si anul viitor pentru ca nu toate tarile au acces la vaccin, noi suntem mai privilegiati, noi vom putea trai mai usor, dar pana nu avem mondial 60% din populatie vaccinata, clar ca boala va continua sa aiba impact in unele zone ale lumii”, a precizat seful DSU, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea