Social

#radu f. alexandru #ccr #politica #vasile blaga #decizie ccr #senator pdl

Radu F. Alexandru, despre decizia CCR: Blaga nu va varsa nicio lacrima

Senatorul PDL Radu F. Alexandru sustine ca recenta decizie a Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) in legatura cu schimbarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului nu trebuie comentata.

Senatorul democrat-liberal mai spune ca in cazul in care s-ar fi decis repunerea in functie a lui Blaga, acest lucru i-ar fi creat probleme.

"Din punctul de vedere al lui Vasile Blaga, asumarea responsabilitatii de presedinte al Senatului i-ar fi ingreunat misiunea de lider al Opozitiei. Contestarea la CCR a schimbarii nu a fost un demers menit sa-i dea dea o satisfactie lui Vasile Blaga, ci unul de conformare cu legile si regulamentele. Blaga nu va varsa nicio lacrima, va asigur", a declarat Radu F. Alexandru pentru Ziare.com.

Sesizarea prin care PDL a contesta inlocuirea lui Vasile Blaga cu Crin Antonescu la conducerea Senatului a fost respinsa, joi, de Curtea Constitutionala. Sesizarea se referea la neconstitutionalitatea dispozitiilor articolului 30 alineatele 3 si 4 din Regulamentul Senatului, precum si ale Hotararilor Plenului Senatului nr. 24/2012 si nr. 25/2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea