Social

#rabla #programul rabla #rabla 2014 #casare autoturism #conditii rabla 2014

"Rabla" porneste de astazi. Principiul de baza: primul venit, primul servit

17.000 de tichete pentru persoane fizice si 3.000 de tichete pentru companii si institutii publice sunt puse la bataie incepand de astazi. Programul functioneaza diferit fata de anii anteriori. Doar producatorii si distribuitorii de autoturisme se pot inscrie in Program. Dupa ce lista va fi publicata pe site-ul Administratiei Fondului de Mediu, orice proprietar al unei masini mai vechi de opt ani poate opta pentru casarea autoturismului.

Distributia tichetelor din Programul "Rabla" nu se va mai face anul acesta pe judete, in functie de vechimea parcului auto din judet, ci in functie de cerere.

Practic, solicitantii vor merge la comerciantii de masini validati, care vor avea la dispozitie doar tichete electronice. Principiul pe care va functiona programul este, ca si pana acum, "primul venit, primul servit".

Dupa ce s-au inscris pe liste, proprietarii de masini pot merge la oricare dintre colectorii autorizati pentru a-si casa masina.

Anul acesta, tichetele nu vor mai fi distribuite in etape, ci vor fi toate disponibile inca de la lansarea programului.

Cei care vor dori sa isi caseze masina prin programul Rabla vor beneficia de o reducere de 6.500 de lei la achizitionarea unui autoturism nou.

Cei care vor sa isi caseze masina veche, dar nu intentioneaza sa isi cumpere una noua pot ceda dreptul de folosiere a voucherului. Astfel, atunci cand va fi eliberat tichetul electronic, acesta va fi emis pe numele celui care cumpara autoturismul.

Sursa foto: radio-resita.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea