Social

# bani rabla # sume rabla 2018 # conditii rabla # rabla 2018 #rabla #programul rabla

Rabla 2018: Cati bani ti se ofera pentru o masina veche

Programul "Rabla" va se va desfasura si in acest an, insa pana acum nu s-a stabilit o data exacta de demarare a proiectului.

Totusi, sumele pentru masinile vechi casate au fost deja date publicitatii.

Astfel, persoanele care duc la casat o masina veche pot incasa intre 6.500 si 9.200 de lei daca isi iau una noua prin programul Rabla. Cuantumul primei de casare este de 6.500 lei. Aceasta se acorda in functie de cantitatea de emisii de CO2/km generata de sistemul de propulsie al masinii noi, in regim de functionare mixt. Mai exact, nu trebuie sa depaseasca 130 de grame de dioxid de carbon pe km, anunta Ziare.com.

De asemenea, la prima de casare se poate obtine si un ecobonus.

- la achizitionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie care genereaza o cantitate de emisii de maximum 98 g CO2/km in regim de functionare mixt, se acorda un ecobonus in valoare de 1.000 lei;
 
- la achizitionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid, se acorda un ecobonus in valoare de 1.700 lei.
 
Ecobonusurile se pot cumula daca masina indeplineste ambele conditii, ceea ce insemna ca suma maxima pe care o poate obtine un proprietar de autovehicul la achizitia unuia nou, dupa casarea celui vechi, este de 9.200 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea