Social

#raapps #casa presei #spatii #licitatie #crp

RA-APPS a anulat licitatiile pentru spatiile din Casa Presei

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a anuntat, vineri, ca licitatiile publice cu strigare pentru vanzarea a 15 spatii administrative din Casa Presei , anuntate in intervalul 26-28 noiembrie 2008, nu vor mai avea loc.

"Urmare a aparitiei anuntului publicat in data de 17 noiembrie 2008 , Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat aduce la cunostinta celor interesati ca licitatiile publice cu strigare avand ca obiect vanzarea unor spatii administrative - 15 unitati individuale, aflate la etajul 2, Corp B2 din imobilul situat in Piata Presei Libere nr.1, sector 1, Bucuresti, ce urmau sa aiba loc la sediul Sucursalei pentru Administrarea si Intretinerea Fondului Imobiliar, din Bucuresti, intre 26-28 noiembrie 2008, nu vor mai avea loc", se arata intr-un anunt al RAAPPS citat de Newsin.

Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat a initiat procedura de organizare a licitatiei publice pentru vanzarea a 15 spatii administrative din casa presei libere cu suprafete intre 19,7 si 55,3 metri patrati, la un pret de pornire care variaza intre 31.000 euro si 86.000 euro fara TVA .

Spatiile scoase la vanzare ca unitati individuale sunt amplasate in corpul de legatura B2, la etajul 2 al Casei Presei Libere din Bucuresti, cu nivel S+P+3÷4.

clubul roman de presa a protestat, miercuri, fata de faptul ca RA-APPS vinde spatiile detinute in Casa Presei fara ca CRP sa fie consultat sau informat. "Adunarea Generala a Clubului Roman de Presa a constatat faptul ca angajamentele Guvernelor Romaniei privind vanzarea cu sarcina a spatiilor detinute de stat in Casa Presei Libere au fost incalcate. In aceasta perioada, la preturi ridicol de mari, sunt scoase la licitatie birouri din acest imobil. Acest demers s-a facut fara ca, in vreun moment, primul-ministru, Secretariatul General al Guvernului sau RA-APPS sa isi fi indeplinit promisiunile repetate in ultimii 8 ani de toate echipele trecute prin functiile de conducere ale acestor institutii, de a consulta sau macar informa CRP privind intentiile concrete de vanzare a spatiilor", informeaza Consiliul de Onoare al CRP. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea