Social

#quickmobile.ro #promotii quickmobile #telefoane mobile #kindle touch

(P) QuickMobile.ro iti ofera 2 la pret de 1

QuickMobile.ro iti pune la dispozitie o promotie greu de refuzat: "2 la pret de 1". Pentru oricare doua produse similare achizitionate, in perioada 1 iulie - 31 august, din magazinele QuickMobile, vei plati pretul unuia singur.

Mai mult decat atat, QuickMobile.ro iti pregateste o surpriza si vine in intampinarea ta cu un nou look si optimizari importante realizate special pentru toti utilizatorii.

Fie ca esti in cautarea unor accesorii pentru telefonul tau, fie ca iti doresti sa afli specificatiile pentru un anumit telefon sau vrei sa cumperi produsul de pe internet si sa iti fie livrat acasa, Quickmobile.ro este cea mai buna si rapida solutie pentru tine.


Aici vei gasi o gama variata de produse Apple, Samsung, Krusell, RedBull, White Diamonds, Blackberry, HTC, Nokia si Sony. In plus, QuickMobile este unic importator al brand-urilor Ferrari, Hello Kitty, Mini Cooper, Integral, Tonino Lamborghini, Celly, Muvit, Sweet Years, Nerissime, Maloperro, FC Barcelona, Cremieux si multe altele.

Este suficient sa intri pe QuickMobile.ro pentru a descoperi cat mai multe promotii, oferte speciale, dar si concursuri care te pot ajuta sa intri in posesia unor premii uimitoare.

Ce iti mai ofera QuickMobile.ro


In afara de o gama variata de telefoane mobile, pe QuickMobile.ro vei gasi aparatura sofisticata din gama foto-video, audio si eBOOK Readere. Astfel, pe QuickMobile.ro vei descoperi aparate foto si accesorii foto, MP3 playere, accesorii GSM, iPoduri, carduri de memorie, stickuri USB si multe altele.


 

Urmareste promotiile QuickMobile.ro


Urmareste site-ul site-ul QuickMobile.ro, pagina de Facebook https://www.facebook.com/Quickmobilero si viziteaza magazinele pentru a descoperi cele mai noi promotii, ofertele speciale si concursurile QuickMobile.

De asemenea, esti invitat in magazinele QuickMobile, de la adresele:

Bucuresti - Bulevardul Vasile Milea, Nr. 4

Bucuresti - Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr.42D, Sector 1, in incinta Carrefour

Baia Mare - Bulevardul Bucuresti, Nr. 4

Baia Mare - Bulevardul Bucuresti, Nr. 27

Cluj Napoca - Aleea Vaida Voievod, Nr. 53

Baia Mare - Bulevardul Victoriei Nr.73 - Spatiul K8

Timisoara - Str. A Demetriade, Nr. 1.

Sighetu Marmatiei - Str. Vasile Alecsandri, Nr. 1A.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea