Social

#vladimir putin #motiv rusia #oprit livrari gaze

Putin: Nu avem niciun motiv sa oprim livrarile de gaz catre consumatori

Rusia doreste sa faca parte din sistemul international de distribuire a energiei si nu are nicun motiv sa opreasca livrarea de gaz catre consumatorii europeni, potrivit premierului rus, Vladimir Putin.

"Suntem interesati ca Rusia sa faca parte dintr-un sistem de distribuire a energiei international, sa isi desfasoare activitatea conform unor reguli comune si sa aibe un venit potrivit in functie de serviciile oferite, dar si sa multumeasca interesele tuturor partenerilor", a declarat Putin joi intr-un interviu acordat televiziunii germane ARD, potrivit Itar Tass.

Putin a asigurat ca livrarea de gaz poate fi asigurata numai daca participantii la proces (producatori, tari de tranzit si consumatori ) actioneaza in "functie de regulile si mecanismele pietei". El a dat asigurari ca Rusia nu este interesata de suspendarea livrarii de gaze naturale in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea