Social

#canicula #marea neagra #statiuni marea neagra #distribuie apa

Puncte de distribuire a apei in statiunile de la Marea Neagra pe perioada caniculei

Avand in vedere prognozele meteorologice pentru perioada urmatoare, Regia Judeteana de Apa Constanta va amenaja, incepand de joi, 41 de puncte de distribuire a apei.

Astfel, in Constanta vor fi amplasate zece corturi, in Mangalia, cinci, in Medgidia, cinci, in Eforie Nord, Eforie Sud si Cernavoda vor fi cate trei corturi. Tot cate trei corturi se vor gasi si in Ovidiu si Navodari, iar la Harsova vor fi amplasate doua corturi.

In Municipiul Constanta, corturile vor fi montate in dreptul Judecatoriei Constanta, la Teatrul de Stat, Gara - fantana arteziana din parc, Piata Far, Capitol, Dacia - Trei Ceasuri, in fata la City Park Mall, vizavi de Cora, Boema si in zona Delfinariului, se arata intr-un comunicat al RAJA Constanta, potrivit Mediafax.

Toate aceste puncte de distributie a apei vor functiona in fiecare zi, in intervarul 08.30 - 20.30, in perioada in care temperaturile vor fi ridicate.

Sursa foto: opiniagiurgiu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea