Social

PSD va incheia acorduri politice dupa alegerile locale

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat astazi ca social-democratii vor incheia acorduri politice cu partide din zona socialista si ecologista, dupa alegerile locale.

Liderul PSD a precizat ca avut intrevederi cu liderii Partidului Ecologist , Partidului Verde si Partidului Alianta Socialista.

"Continuam in incercarea de a coagula in parteneriat cu PSD si in jurul PSD a unei platforme care sa cuprinda toate sensibilitatile politice de la stanga, din zona socialista, pana la centru, in zona social-liberala si ecologista, care sa permita partidului nostru si partenerilor castigarea alegerilor parlamentare si formarea, singuri, a Guvernului viitor", a precizat liderul social-democrat.

Mircea Geoana a mai anuntat ca PSD va semna maine un acord "dintr-o noua generatie" cu CNSLR Fratia.

Liderul PSD a comentat si decizia de astazi a BNR, prin care dobanda de referinta a fost majorata cu 0,5%.

“Banca Nationala a Romaniei actioneaza pentru a stopa repornirea inflatiei. Este un lucru necesar si este singura masura pe care BNR o are”, a comentat Geoana.

Mircea Geoana a adaugat ca in acest moment, singurul aliat al macrostabilitatii in Romania este BNR, Guvernul si Ministerul Finantelor lipsind "cu desavarsire din decor".

“In acest efort conjucat, lipseste un partener: Guvernul. In acest moment, singurul aliat al stabilitatii macroeconomice este BNR. Suntem in fata esecului politicii fiscale a guvernului de dreapta”, a subliniat Geoana.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea