Social

PSD Sector 1 vrea divort de PC pentru nepotrivire de Antene

Presedintele PSD Sector 1 , Dan Tudorache, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca, in urma mandatului primit de catre organizatia pe care o conduce, va solicita Comitetului Executiv National al PSD, de dupa alegerile din 1 iunie, rezilierea protocolului cu PC.

Tudorache a aratat ca motivul pentru care PSD Sector 1 doreste rezilierea protocolului de colaborare cu PC consta in faptul ca PC nu si-a manifestat colaborarea cu PSD pe toata perioada campaniei pentru alegerile locale, „prin toate mijloacele de care dispunea”.

El a dat ca exemplu emisiunea realizata de Gabriela Firea , difuzata de Antena 3, in care, in opinia sa, contracandidatul sau la Primaria Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman , a fost favorizat, aparand de circa 4-5 ori pe perioada campaniei, in timp ce el nu a aparut niciodata.Pe 17 aprilie, presedintii PSD si PC, Mircea Geoana si, respectiv, Daniela Popa , au semnat  protocolul de colaborare politica intre cele doua partide, pe baza caruia se va infiinta Alianta PSD-PC .

In ceea ce priveste participarea la alegeri, acordul prevede ca la alegerile locale PSD si  PC vor participa separat, iar in turul al doilea vor sprijini candidatul cel mai bine plasat al celor doua formatiuni.

Potrivit acordului, „in campania electorala pentru alegerile parlamentare, partenerii vor promova, prin toate mijloacele, inclusiv mediatic, oferta politica si electorala, proiectul programului de guvernare, precum si candidatii Aliantei”.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea