Social

PSD Ilfov si-a lansat candidatii pentru alegerile locale

Organizatia Ilfov a PSD si-a lansat sambata, la Casa de Cultura din orasul Voluntari , cei 40 de candidati pentru alegerile locale, in prezenta presedintelui social-democratilor, Mircea Geoana.

Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera de sarbatoare, in cadrul unui spectacol sustinut pe scena amenajata in centrul orasului Voluntari, alaturi circa 6.000 de membri si simpatizanti ai PSD.

Echipati cu tricouri si esarfe de culoare " rosu -PSD", cei prezenti au scandat sloganul filialei Ilfov - "PSD - Puterea Sta in Dumneavoastra". Printre candidatii social-democrati ai judetului Ilfov se numara actualul primar al orasului Voluntari, Florin Pandele ,

primarul orasului Bragadiru, Marian Branzoi, pentru Primaria Buftea - Radu Marinescu, pentru Otopeni - Alexandru Barancea, pentru Pantelimon - Voicu Caju , pentru Mogosoaia - Pavel Aurel, pentru Snagov - Sile Pavel s.a. Filiala PSD Ilfov si-a prezentat sambata candidatii pentru opt orase si 32 de comune.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea