Social

PSD Braila si-a lansat in mod oficial candidatii la alegerile locale

PSD Braila si-a lansat, simbata, candidatii la alegerile locale din mai 2008. La eveniment a fost prezent presedintele partidului, Mircea Geoana, venit sa ii sustina personal pe cei doi candidati care lupta pentru cele mai importante functii, cea de primar al municipiului Braila si cea de presedinte al Consiliului Judetean.

In discursul sau, Geoana a tinut sa sublinieze faptul ca echipa formata pentru alegerile locale reprezinta cea mai buna alegere pe care organizatia braileana o putea face si ca aceasta are sprijinul conducerii centrale. Liderul social-democratilor a recunoscut ca pina acum, Braila nu a fost printre cele mai favorizate orase din tara, nici pe timpul guvernarilor PSD, dar a promis ca acest lucru se va schimba, daca echipa Simionescu- Stancu va cistiga alegerile.

Totodata, Geoana a adus in discutie - asa cum era de asteptat - lipsurile actualei guvernari si ce anume poate face PSD pentru a prelua friiele puterii. (continuarea in Obiectiv - Vocea Brailei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Obiectiv - Vocea Brailei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea