Social

#victor ponta #suspendare #presedinte #traian băsescu

PSD amana validarea propunerii privind suspendarea lui Basescu

Liderii PSD, reuniti ieri seara in Cex, au fost nevoiti sa amane validarea propunerii privind suspendarea lui Traian Basescu, in cazul in care acesta promulga Legea pensiilor . Motivul : decesul mamei presedintelui.

“Nu am considerat ca astazi trebuie sa mai discutam despre asa ceva. Nu s-a schimbat nimic din punctul nostru de vedere, dar era indecent ca astazi sa discutam despre domnul Basescu”, a declarat Victor Ponta, presedintele PSD.

Primul care i-a atras atentia lui Victor Ponta asupra acestui subiect delicat a fost Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta: “Pedelistii se vaicaresc pe toate posturile de televiziune ca, in ziua in care a murit mama presedintelui Basescu, noi votam suspendarea lui si sa fim atenti cum formulam aceasta chestiune, ca se vaita Videanu si Berceanu si toata gasca pe toate posturile, ce facem noi, cat de criminali suntem ca in ziua in care moare mama unui presedinte noi votam suspendarea lui”.

Aceeasi propunere a avut-o si Costantin Nicolescu, un alt lider de filiala: “Pai, gata, nu mai discutam despre suspendare si ii rog pe toti colegii nostri care merg la televiziuni sa fie retinuti cu declaratiile la adresa lui Basescu Sa ne dovedim noi mai educati si sa evitam astazi o referire critica la adresa presedintelui”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea