Social

#plante etnobotanice #protest #droguri legale

Protest in fata Guvernului impotriva etnobotanicelor

Daniel Bugduzan si Marius Morar de la Radio ZU organizeaza astazi o actiune de protest in fata Guvernului, pentru interzicerea "magazinelor de vise ".

Sub sloganul "Panica la etnobotanica. Luni, Piata Victoriei . Iubim Viata!", cei doi realizatori radio vor protesta astazi la ora 13 in fata Guvernului. 5.000 de oameni sunt asteptati la actiunea de protest impotriva etnobotanicelor.

Romania are peste 3.000 de consumatori de ierburi in acest moment, iar numarul acestor a crescut de patru ori in ultimul an, potrivit Antena3.ro.

Restrictiile legate de apropierea de scoli si de substantele care pot fi comercializate nu au inchis complet activitatea magazinelor care vand plante etnobotanice.

Problema inchiderii "magazinelor de vise" a fost discutata la Ministerului Administratiei si Internelor unde au participat premierul Emil Boc, ministrul Traian Igas si ministrul sanatatii - Cseke Atilla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea