Social

#alegeri #pdl #berceanu #udmr #psd

Propunerea lui Berceanu de a organiza doua scrutine in aceeasi zi naste reactii

UDMR si PSD reactioneaza la propunerea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu (PDL) de organizare a alegerilor prezindentiale in luna iunie, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European, noteaza Gandul. Politicienii considera aceasta initiativa drept o gluma proasta si o initiativa anticonstitutionala.

Reprezentantii PSD considera ca PDL e in scadere de popularitate si are nevoie de Traian Basescu pe post de locomotiva. Iar desfasurarea celor doua scrutine in aceeasi zi i-ar ajuta pe pedelisti sa ascunda faptul ca au probleme cu lista pentru europarlamentare.

Pe de alta parte, deputatii UDMR sunt de parere ca singura solutie care ar putea exista pentru a fi pusa in practica ideea lui Berceanu ar fi demisia presedintelui si organizarea de alegeri anticipate . Insa aceasta posibilitate este combatuta de pesedisti care avertizeaza ca o eventuala demisie a lui Basescu ar adanci criza cu care se confrunta Romania si ar impinge tara pe panta dictaturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea