Social

#somaj #locuri de munca #anofm # proiectul Fii informat

Proiectul FII INFORMAT! - ghidul romanului care cauta un loc de munca

Prin proiectul FII INFORMAT! Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca doreste cresterea calitatii, eficientei si gradului de vizibilitate a Serviciilor Publice de Ocupare a Muncii in randul clientilor sau potentialilor clienti, prin cresterea transparentei si accesibilitatii Servciilor Publice de Ocupare a Muncii oferite cetatenilor romani aflati in cautarea unui loc de munca sau care lucreaza in Spatiul Economic European.

In prezent se desfasoara o campanie de informare, atat in Romania, cat si in Spania, prin intermediul site-ului www.fii-informat.ro, a paginii de Facebook www.facebook.com/fiiinformat, a paginii de Twitter www.twitter.com/fiiinformat, prin bannere online, prin distribuirea de materiale informative despre Servciile Publice de Ocupare a Muncii, accesul lucratorilor pe piata muncii din UE, riscurile muncii nereglementate, indemnizatia de somaj, formulare europene, drepturile si obligatiile lucratorilor pe piata muncii din UE, precum si prin pliante de prezentare a tuturor structurilor teritoriale ale ANOFM.

Pagina de Facebook a proiectului contine stiri despre piata muncii, informatii de la Comisia Europeana, date despre targurile de locuri de munca, situatia somajului in Romania si cea din randul somerilor romani din Spania si informatii utile pentru integrarea in munca a absolventilor. Pagina a ajuns la 754 de LIKE-uri la 19 august 2013, iar site-ul www.fii-informat.ro a fost vizitat, in cele cateva luni de la lansare, de 13.728 de persoane, conform rapoartelor din Google Analytics.

Pentru a vizualiza toate materiale informative sau pentru a le trimite celor interesati, accesati //fii-informat.ro/ro/categorii-resurse/materiale-informative.

FII INFORMAT! POSDRU/94/4.1/S/62798 este realizat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, in parteneriat transnational cu Asociatia Hispano-Romana din Castilla-La Mancha, Institutul  de  Formare  Integrala  S.L.U si Departamentul pentru Ocuparea Fortei de Munca si Economie din Castilla-La Mancha.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea