Social

#evoMAG.ro # oferte evomag.ro #multifunctionale evomag

(P) Programul Trade-In doar la evoMAG

 

evoMAG iti inlocuieste prin programul Trade-In vechea imprimanta cu noile multifunctionale HP Inkjet.


Astfel, daca detii o imprimanta functionala, achizionata cu cel putin 6 luni in urma, o poti returna pentru a te bucura de noile modele HP: Officejet Pro 8500A e- AIO A910a, Officejet Pro 8500A Plus E- AIO A 910g, Officejet Pro 8600 e-All-in-One N911a, Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One N911g, Officejet 6500A e-All-in-One E710a, Officejet 6500A PLUS e-All-in-One E710n, OJ 7500A Wide Format e-AiO.

Vechea imprimanta va fi evaluata si vei primi o oferta cu suma de care poti beneficia la achizitionarea noului model. In plus, poti beneficia si de extinderea gratuita a garantiei cu 3 ani pentru oricare din multifunctionalele mentionate mai sus.

Noile multifunctionale HP sunt concepute sa imprime color la standarde profesionale, avand costuri pe pagina cu pana la 50% mai mici decat in cazul imprimantelor laser.

Prin conectarea acestora la WEB, poti profita de noua facilitate de imprimare mobila ePrint. Aceasta iti permite sa imprimi din orice loc al lumii in care te afli, printr-un simplu e-mail trimis la adresa securizata a imprimantei. De acum poti imprima fotografiile sau documentele zilnice prin intermediul unui smartphone, notebook sau orice alt dispozitiv mobil, fara a avea nevoie de PC.

De asemenea, vei fi incantat de functionalitatea ridicata de scanare in posta electronica, eficienta obtinuta atat in retelele de tip Etherntet cat si in cele de tip WiFi si de noua tehnologie CopySmart care ofera dimensiuni mai generoase pentru geamul scanerului.


evoMAG, magazinul tau online de electronice


Cu transport gratuit in Bucuresti la comenzile de peste 99 lei, evoMAG.ro iti pune la dispozitie o gama larga de electronice, ce pot fi comandate online si livrate rapid, fara prea mult efort.

De la portabile si sisteme PC pana la televizoare, accesorii video, multimedia, software si gaming, evoMAG.ro iti pune la dispozitie solutii multiple de plata online, in rate, concursuri si promotii speciale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea