Social

#sustine program rabla #lipsa fonduri #bogdan niculescu duvaz

Programul Rabla dispare in 2009?

Bogdan Niculescu Duvaz , purtatorul de cuvant al PSD, a declarat luni ca Guvernul nu stie inca daca poate sustine in continuare cu fonduri programul Rabla si momentan sunt in discutii cu Ministerul Mediului pentru ca este un program care aduce multe beneficii uzinei Dacia.

"Liderii coalitiei guvernamentale au decis in sedinta de luni sa trimita saptamana asta proiectul bugetului de stat pe 2009 la Parlament pentru a fi aprobat. Este o mare nevoie ca bugetul sa fie discutat si adoptat cu maxima responsabilitate . Nu stim daca mai putem sustine programul Rabla si alte asemenea programe care sunt in derulare", a declarat acesta.

Duvaz a mentionat ca au discutat si despre stadiul numirilor la nivelul secretarilor de stat si situatia desemnarii sefilor de agentii si au constatat ca nu sunt lucruri care sa puna probleme sau sa fie intarzieri semnificative. "Speram ca prin aceasta guvernare prin coalitie sa reducem mult presiunea ordonantelor de urgenta. ...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea