Social

Programul Prima Casa poate fi accesat de doua ori de catre aceeasi persoana. Afla in ce conditii!

Guvernul va permite anumitor categorii de persoane sa acceseze de doua ori programul Prima Casa. Potrivit unei ordonante de urgenta adoptate ieri de Executiv, persoanele care si-au cumparat o locuinta de la un alt vanzator decat un dezvoltator imobiliar si isi doresc sa achizitioneze o alta casa vor putea sa apeleze pentru a doua oara la programul Prima Casa.

Prin adoptarea acestei ordonante, Guvernul intentioneaza sa asigure ca primesc un tratament egal atat persoanele care au achizitionat o locuinta de la un dezvoltator imobiliar, cat si cele care au cumparat casa de la o persoana fizica.

"Intrucat persoanele fizice care au achizitionat locuinte de la un alt vanzator decat un dezvoltator imobiliar nu pot beneficia de inlocuirea locuintei, se reglementeaza posibilitatea acestora de a accesa programul pentru a doua oara, achizitionand o alta locuinta, urmand ca aspectele tehnice sa fie detaliate la nivelul normelor de implementare", se arata in document.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea