Social

#clasa i #program scolar #materii clasa I

Programele scolare pentru clasa I si a II-a au intrat in dezbatere publica

Programele scolare pentru clasa I si clasa a II-a au fost lansate marti in dezbatere publica, de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), conform Mediafax.

Programele pot fi consultate pe www.edu.ro, pagina oficiala a MECTS. Opiniile si sugestiile pot fi transmise timp de doua saptamani la adresa e-mail curriculum@ise.ro sau prin posta, la urmatoarea adresa: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, str. General Berthelot, nr. 28-30, Bucuresti, sector 1, cod 010168.

Programele scolare prevad materii precum Limba si comunicare, Consiliere si orientare, Arte si tehnologii, Matematica si stiintele naturii, Om si societate, Sanatate si motricitate, Religie. De asemenea, exista materii pentru sapte minoritati.

In anul scolar 2013-2014 se va lucra pe baza noilor manuale. Acestea vor fi elaborate conform unui nou plan de invatamant si tinandu-se cont de noile programe scolare si ghidurile pentru profesori. Ghidurile vor insoti manualele doar la clasa pregatitoare, clasa I, clasa a II-a, clasa a V-a si anul I al scolii profesionale.

Sursa foto: valcea-news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea