Social

#Programarea Neuro-Lingvistica #curs nlp #nlp #curs

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) – o experienta fascinanta si un proces de transformare complet

In ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre Programarea Neuro-Lingvistica (NLP), despre rolul acestei stiinte unice asupra vietii noastre si despre cum ne poate ajuta in a deveni ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

NLP-ul este un domeniu de studiu unic pentru ca ne ofera cadrul perfect sa incepem sa traim viata cu sens. Programarea Neuro-Lingvistica ne arata concret cum putem intelege mai bine comportamentul uman, cum sa comunicam mai eficient cu alte persoane si, mai mult decat atat, ne accelereaza dezvoltarea personala sau cresterea profesionala.

„Bazele acestei discipline aflate inca in plina dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler si profesorul in lingvistica John Grinder la inceputul anilor `70. Observand ca daca cineva face un lucru, atunci oricine poate invata sa il faca, intentia lor a fost ca initial sa descopere strategiile oamenilor performanti in comunicare si sa creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea sa obtina aceleasi rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls si Virginia Satir, chiar daca in timp s-au adaugat multe alte modele ale excelentei care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continua sa evolueze, descoperind in permanenta posibilitati de creare a rezultatelor, noi si din ce in ce mai eficiente.”, explica Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) si modul cum interactiunea dintre ele ne afecteaza corpul, comportamentul (programarea) si rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare si personalitate care exploreaza modul in care gandurile, actiunile si sentimentele noastre interactioneaza pentru crearea experientei. Pe scurt poate fi definita ca studiul si practica excelentei umane. Programarea se refera la strategii, la imaginile pe care ni le formam asupra lumii si la modul in care le folosim pentru a obtine rezultate.  Neuro se refera la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simturi si efectele create. Lingvistica se refera la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri si comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interactiona cu ceilalti si a obtine ceea ce ne propunem.

Curs Practician NLP -Patru certificari. Opt zile. O experienta incredibila. Un proces de transformare.

Cursul intensiv de NLP Practitioner este despre: Constientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Rezilienta. E un curs revelator, destinat oamenilor care isi doresc o noua cariera, insa,  nu stiu de unde sa inceapa, este pentru cei care invatarea continua reprezinta un stil de viata care odata cu trecerea timpului nuanteaza gandirea, este pentru toti cei care au curajul sa-si asume responsabilitatea pentru propriile actiuni, pentru existenta si isi exercita cel mai maret drept pe care fiecare l-au primit odata cu viata asta - sa-i dea un sens. 

„Este fascinant cum putem renunta la programe mentale vechi si aduce in viata noastra exact ce avem nevoie ca sa crestem exponential. Informatiile pretioase din cadrul cursului de NLP Practitioner te provoaca sa-ti reafirmi integritatea si sa traiesti cu incredere fiecare zi. Mai mult, vei fi capabil sa imbratisezi, sa accepti si sa te adaptezi fara probleme la schimbarile inevitabile din viata, cariera si relatiile tale. Fiecare zi dintre cele 8 este o experienta fascinanta, intensa ca o rampa de lansare. Trebuie doar sa iti dai voie sa traiesti cu toata fiinta intregul proces: constient, asumat, pregatit de rezultate!.”- Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Din experienta, calatoria aceasta nu e usoara, dar e frumoasa. Merita pe deplin pentru ca ne aduce rezultate la care doar am visat!

„Doar dupa ce am inceput studiul cu mine insami, mi-am dat seama ca eu sunt singura persoana responsabila pentru rezultatele mele. Am invatat sa aplic in viata mea tehnicile NLP, care mi-au oferit claritate in gandire si, apoi, rezultatele dorite s-au produs constant. Orice schimbare presupune multa munca….cu tine insuti. Daca vrei sa iti schimbi viitorul, fie ca vorbim de viata personala sau de cariera, trebuie sa incepi cu tine. Pur si simplu iti muti focusul de pe problema pe gasirea solutiilor. Acum vreau sa te indrum si pe tine ca sa fii performant in viata personala, cariera si business. Cursul intensiv de Practician NLP e raspunsul la toate intrebarile tale. Stiu ca l-ai cautat mult timp. Nimic nou nu se va intampla in viata ta daca tu nu-ti modifici convingerile, felul cum gandesti si actionezi.”, spune Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Unul dintre cele mai cuprinzatoare si profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practitioner este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta sa iti transformi atat propria viata, cat si pe cea a celor din jurul tau. Cele 8 zile de curs, reprezinta un proces de transformare complet si complex. Prin analizarea si schimbarea modului de gandire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza sunt mijloace prin care obtii rezultate concrete si demonstrabile in succesul si performanta din fiecare zi a vietii. In urma cursului practician NLP vei obtine patru certificari: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea in Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea in Hipnoza nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificarile sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

„Time Line Therapy® - te ajuta sa descoperi cauza originara a problemelor cu care te confrunti, sa eliberezi emotiile negative din trecut precum furie, suparare, tristete, frica, vinovatie, conflicte – simplu si fara sa expui cuiva continutul problemelor si sa scapi de convingeri consumatoare de energie, precum „Nu sunt suficient de bun, de pregatit…”, „Nu pot avea… X” sau alte idei care te limiteaza. Coaching NLP –te ajuta sa afli cum sa-ti ghidezi clientul pentru a-si descoperi propriile valori, meta programe, strategii, structuri de convingeri, decizii care sa ii sustina obiective si rezultate viitoare;  sa descoperi cum sa preiei controlul asupra proceselor mentale care au loc in mod natural in interiorul fiecarui individ; sa practici un model de invatare si potentialitate care se concentreaza pe viitor, pe scopurile si rezultatele care pot fi obtinute. In coaching-ul NLP, vei invata cat de vital este sa nu-i oferi clientului sfaturi cu privire la ce sa faca – ci doar sa ii arati cum sa isi utilizeze propriile abilitati, strategiile deja prezente, valorile, resursele etc. Iar hipnoza te invata sa lucrezi cu diferitele nivele de transa, cum sa evaluezi cat de sugestibila este o persoana si practicarea inducerii transei folosind inductia Eriksoniana.”, continua Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Rezultate concrete obtinute in urma cursului NLP Practitioner

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodata, aplicatiile NLP se intind pe o gama larga de domenii si pot fi adaptate pentru toate circumstantele: viata personala, cariera, business. Oricine isi poate perfectiona abilitatile de viata prin finalizarea acestui curs. Cele 8 zile de curs intensiv, inseamna un proces de transformare intens intr-un mediu controlat si in siguranta. Orice schimbare are loc intr-o clipa atunci cand inveti sa lucrezi cu mintea subconstienta. In fiecare dintre cele 8 zile, iti creste motivatia si dorinta de a afla mai mult.

„Sunt enorm de multe abilitati pe care ti le aduce cursul NLP Practitioner. Doar urmandu-l poti realiza cat de usor iti va fi de acum inainte pe toate planurile vietii tale. Vei insusi unelte puternice cu ajutorul carora sa fii pregatit sa treci la actiune; vei invata cum sa detensionezi si sa controlezi orice situatie dificila din mediul organizational, cum sa elimini dificultatile din cariera si viata personala, a ta si a celorlalti prin recunoasterea si modificarea cauzelor care le-au generat; sa transformi problemele si obstacolele in oportunitati de crestere personala si pentru business; cum sa devii o persoana influenta care sa-i inspire si pe ceilalti, cum sa intelegi si directionezi eficient comunicarea verbala si non-verbala si lista continua.”, Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching

Garantie: 200%. Primesti banii inapoi daca nu esti multumit

Aceasta calatorie te va transforma profund si-ti va oferi perspective, optiuni si experiente pe care nu le-ai mai trait.” Cred cu tarie in tehnicile NLP. Le aplic de multi ani si am adus atat de multe rezultate pozitive in viata participantilor incat pot sa-ti ofer cea mai buna garantie de pana acum. Daca nu esti multumit din orice motiv, iti returnez in termen de 30 de zile suma platita si pastrezi si toata informatia acumulata pe parcursul cursului.”, afirma Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Poti participa timp de 2 ani gratuit si beneficiezi de sustinere continua din partea scolii NLP Discovery

„Stiu cat este de importanta repetitia si pentru ca de fiecare data vei invata altceva, odata accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua timp de 2 ani gratuit. Pe parcursul cursului si chiar si dupa ce acesta este gata, vei fi sustinut de mentorii experti ai scolii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedica intampini in evolutia ta. Intra in comunitatea dinamica NLP Discovery. Cresterea poate fi singuratica atunci cand esti inconjurat de persoane „normale” care pur si simplu nu inteleg. Facand parte din comunitate vei ramane inspirat si motivat, vei putea pune intrebari expertilor si colabora cu alti oameni cu aspiratii similare.”, Gina Veverita - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Cursul NLP Practitioner iti ofera toate aptitudinile de a construi momentum in viata ta. Vei avea relatii care te implinesc, vei fi prezent si permanent motivat in activitatile cotidiene. Vei avea siguranta ca esti competent ca parinte, vei descoperi strategii de invatare si vei avea resursele necesare pentru a-ti atinge obiectivele si visele. A fi un bun comunicator este o abilitate nepretuita in toate circumstantele. Comunicarea eficienta creeaza relatii sociale valoroase de lunga durata, conduce la retentia de personal, imbunatateste empatia iar in contextul predarii produce un impact mai puternic asupra audientei. O comunicare flexibila deschide multe usi si permite explorarea unor cai neasteptate in cariera, stil de viata sau oportunitati de afaceri.

Urmatorul curs NLP Practitioner va avea loc in perioada 25 septembrie – 2 octombrie. Afla mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea